Latvijas skeletonisti aizvadīs PK posma sacensības Altenbergā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: AP/Scanpix

Latvijas skeletonisti Martins Dukurs, Tomass Dukurs un Ivo Šteinbergs piektdien Vācijas trasē Altenbergā aizvadīs Pasaules kausa (PK) posmu. Sacensību sākums paredzēts plkst. 15.00 pēc Latvijas laika.

Šteinbergs startēs ar trešo numuru, bet nākamais trasē dosies Tomass Dukurs.

Savukārt kā septītais pirmo braucienu aizvadīs Martins Dukurs.

Kopumā sacensībām pieteikti 25 skeletonisti.

Pagājušajā sezonā PK posmā, kas risinājās Vinterbergā, uzvarēja olimpiskais čempions Dienvidkorejas skeletonists Sunbins Juns, aiz sevis 2. pozīcijā atstājot Martinu Dukuru.

PK izcīņā šosezon aizvadīti 2 posmi - Siguldā un Vinterbergā. Kopvērtējumā līdera godu dala Krievijas sportisti Ņikita Tregubovs un Aleksandrs Tretjakovs, kuri katrs izcīnījuši 417 punktus.

Tregubovs uzvarēja Siguldā un ieguva 4. vietu Vinterbergā, bet Tretajovs bija labākais sezonas otrajā posmā un ieņēma 4. pozīciju pirmajā posmā.

Ar divām 3. vietām, kas summā dod 400 punktus, kopvērtējumā 3. vietā ierindojas Juns, bet Martins Dukurs ir ceturtais ar 378 punktiem.

Siguldas trasē Martins Dukurs ieguva 2. vietu, bet Vinterbergā viņš ierindojās 7. pozīcijā.

Tomass Dukurs pirmajā posmā bija sestais, bet otrajā posmā viņš finišēja piektais. Sezonas kopvērtējumā viņam 6. vieta ar 360 punktiem.

Savukārt Šteinbergs, kuram šī debijas sezona PK līmenī, pirmajos posmos ieguvis attiecīgi 11. un 25. vietu. Kopvērtējumā viņam 18. vieta ar 176 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu