Gauračs plāno atsākt futbolista karjeru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edgars Gauračs
Edgars Gauračs Foto: Mārtiņš Jankovskis

Latvijas uzbrucējs Edgars Gauračs, kurš ir arī pašmāju kluba Jūrmalas "Spartaks" direktors, grasās turpināt futbolista karjeru.

Pašlaik 30 gadus vecais Gauračs vēl iepriekšējās sezonas sākumā devās laukumā, tomēr turpinājumā vairāk pievērsās saviem tiešajiem pienākumiem "Spartaka" direktora krēslā un laukumā vairs nebija manāms.

"Es plānoju atsākt treniņus. Redzēsim, cik labi man veiksies ar futbolista karjeras un direktora amata apvienošanu. Vēlme atgriezties laukumā ir milzīga, bet ikdienas darbu rutīna brīžiem neļauj pilnībā veltīt sevi treniņiem. Katrā ziņā esmu noilgojies pēc futbola un ar nepacietību gaidu jaunās sezonas sākumu," Jūrmalas klubs citē Gaurača teikto.

Jaunajā sezonā "Spartaks" klubam būs jauns galvenais treneris - lietuvietis Toms Ražanausks savu darbu vairs neturpinās, bet pagājušajā nedēļā izskanēja neoficiāla informācija, ka vienību pārņems itāļu speciālists Nuncio Dzavetjēri, kurš savulaik vadīja "Ventspils" komandu.

"Diemžēl darbu ar komandu neturpinās Ražanausks. Sirsnīgi gribu pateikties viņam par ieguldīto darbu un novēlu veiksmi turpmākajā karjerā. Zinu, ka presē jau izskanējusi informācija par mūsu jaunā trenera kandidatūru. Neredzu jēgu kaut ko komentēt, jo tuvākajās dienās oficiāli paziņosim jaunā trenera vārdu un sāksim ziņot par jaunajiem spēlētājiem," neslēpa Gauračs.

Šobrīd "Spartaks" komandu jau atstājuši tādi futbolisti kā Kaspars Svārups, Aleksejs Višņakovs un Aleksandrs Kosoričs.

No 29.janvāra līdz par 1.martam Jūrmalas klubs aizvadīs treniņnometni Turcijā, kur ir paredzēts izspēlēt vairākus pārbaudes mačus pret spēcīgiem pretiniekiem no Krievijas premjerlīgas, kā arī Baltkrievijas un Kazahstānas čempionātiem.

"Spartaks" komanda 2016. un 2017. gadā kļuva par Latvijas čempioni, tomēr pērn bija spiesta samierināties ar piekto vietu un palikt bez Eirokausiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu