Daugaviņš un Karsums cieš "sauso" zaudējumu pret Hārtlija trenēto "Avangard"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: SIPA/Scanpix

Latviešu uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda pirmdien cieta zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā.

"Spartak" savā laukumā ar rezultātu 0:4 (0:2, 0:1, 0:1) piekāpās Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītajai Omskas "Avangard".

Pēc zaudējuma "Spartak" atkāpās uz sesto vietu Rietumu konferencē, priekšā palaižot Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

Daugaviņš šajā mačā uz ledus pavadīja 15 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un iekrāja četras soda minūtes.

Tikmēr Karsums 13 minūtēs un 29 sekundēs veica divus metienus, pielietoja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja savā vienīgajā iemetienā.

Daugaviņš šosezon 46 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis 18 rezultatīvas piespēles, kamēr Karsums 43 cīņās izcēlies ar septiņiem precīziem metieniem un 14 rezultatīvām piespēlēm.

Turpretī uzvaru pirmdien svinēja Maskavas apgabala "Vitjaz" komanda, kas ir Rīgas "Dinamo" sīvākā pretiniece cīņā par vietu Rietumu konferences pirmajā astoņniekā. Maskavieši savā laukumā ar 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) guva virsroku pār Gagarina kausa ieguvēju Kazaņas "Ak Bars".

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 78 punktiem 45 spēlēs ir Maskavas CSKA, kas svētdien kā pirmā nodrošināja vietu izslēgšanas turnīrā. No CSKA par sešiem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 64 punktiem ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit". Savukārt piektā ar 52 punktiem 47 spēlēs ir Maskavas "Dinamo", bet sesto vietu ar tādu pašu bilanci ieņem Maskavas "Spartak" komanda, kurai ir par vienu uzvaru pamatlaikā mazāk.

Devītā ar 44 punktiem 45 mačos ir Rīgas "Dinamo", kas pirmajam astoņniekam zaudē divus punktus, kamēr priekšpēdējā 11.vietā ar 28 punktiem 45 mačos ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ".

Savukārt Austrumu konferences līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 75 punkti 46 mačos, bet otrā ar 66 punktiem ir Omskas "Avangard". Tikmēr devītajā vietā ar 41 punktu 45 cīņās ir savainotā aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star", no pirmā astoņnieka atpaliekot par diviem punktiem.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu