Peinera komandas biedrs iesit diviem pretiniekiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Žaņa Peinera pārstāvētās Stambulas "Dariššafaka Tekfen" komandas nigēriešu basketbolists Maikls Ēriks Turcijas augstākās līgas mačā pirmdien iesita diviem pretinieku spēlētājiem un tika izraidīts no zāles. 

30 gadus vecais Ēriks aizvadīja visai labu maču savā laukumā pret Ankaras "Turk Telekom" komandu. Viņš guva 14 punktus un savāca astoņas atlēkušās bumbas zem groziem, bet mača izskaņā Nigērijas basketbolistam neizturēja nervi un viņš iesita uzreiz diviem pretspēlētājiem. 

"Dariššafaka Tekfen" spēka uzbrucējs/centrs tika izraidīts no zāles. 

Kamēr tiesneši skaidroja epizodi pirms tam, Ēriks ar bumbu iesita Enderam Arslanam, bet vēl pēc mirkļa viņš ar galvu iesita Turenam Metinam. 

Uzvaru ar 94:87 izcīnīja Peinera pārstāvētā Stambulas komanda. 

Peiners šajā duelī laukumā pavadīja 17 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā realizēja divus no trim divpunktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem, kopā gūstot 11 punktus. 

Tāpat viņš veica divas rezultatīvas piespēles, vienu reizi kļūdījās, tika pie vienas piezīmes un izprovocēja divus noteikumu pārkāpumus.

Stambulas komandā rezultatīvākais ar 20 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām bija amerikānis Džeremijs Dešons Evanss.

Ar sešām uzvarām 13 mačos "Dariššafaka Tekfen" komanda Turcijas čempionāta kopvērtējumā ir devītajā pozīcijā, kamēr līdere ar 11 panākumiem 13 cīņās ir Stambulas "Fenerbahce Beko". Labākās astoņas komandas regulārajā čempionātā nodrošinās dalību izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu