Pasaules pirmā rakete Halepa zaudē Bārtijai, kura iepriekš uzveica Ostapenko

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Simona Halepa
Simona Halepa Foto: EPA/LETA

Pasaules pirmā rakete sieviešu tenisā Simona Halepa no Rumānijas trešdien negaidīti piedzīvoja zaudējumu savā atgriešanās mačā.

Rumāniete Sidnejas WTA "Premier" sērijas turnīra otrajā kārtā ar 4-6, 4-6 piekāpās austrālietei Ešlijai Bārtijai, kura tādējādi izcīnīja savas karjeras lielāko uzvaru.

"Es pilnībā cienu Simonu. Viņa šī sporta veida labā ir paveikusi lieliskas lietas," pēc negaidītās uzvaras teica Bārtija. "Tomēr es ne no viena nebaidos. Jūtos tā, it kā es tenisa kortā varētu sacensties ar pašiem labākajiem."

Halepai šis bija pirmais mačs vairāku mēnešu laikā, jo viņa muguras problēmu dēļ nebija spēlējusi kopš septembra beigām. Turnīru Sidnejā gan viņa varēja sākt no otrās kārtas.

Jau nākamnedēļ sāksies Austrālijas atklātais čempionāts, kur Halepa pērn sasniedza finālu. Līdz ar to viņa sezonas pirmo "Grand Slam" uzsāks tikai ar vienu šogad aizvadītu maču.

Halepa gan uzsvēra, ka ir pilnībā atkopusies no veselības likstām.

Tikmēr Bārtija šī Sidnejas turnīra pirmajā kārtā pieveica Latvijas tenisa zvaigzni Aļonu Ostapenko. Austrālijas sportistei pagājušais gads bija izlaušanās sezona, viņai triumfējot arī sezonas otrajā prestižākajā noslēguma turnīrā "WTA Elite Trophy".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu