Bertāns tiek izraidīts no zāles NBA mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva trīs punktus un saņēma divas tehniskās piezīmes, tiekot izraidīts no zāles, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda cieta zaudējumu.

"Spurs" viesos ar rezultātu 86:96 (18:22, 13:20, 33:30, 22:24) piekāpās Memfisas "Grizzlies" vienībai, pārtraucot piecu uzvaru sēriju, kamēr pretiniekiem beidzās sešu neveiksmju josla.

Bertāns šajā duelī laukumā pavadīja 18 minūtes un četras sekundes, kuru laikā iemeta vienu no trim tālmetieniem. Vēl nesen latvietis bija labākais tālmetienu izpildītājs līgā, bet tagad ar 46,6% ieņem trešo vietu.

Tāpat viņš izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu un trīs reizes pārkāpa noteikumus. "Spurs" ar Bertānu laukumā ielaida par septiņiem punktiem vairāk nekā iemeta.

"Spurs" rindās pa 14 punktiem guva Braiens Forbss un Marko Belinelli.

"Grizzlies" komandā ar 26 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām izcēlās Marks Gasols, 15 punkti bija Maikam Konlijam, bet ar 12 punktiem un 11 bumbām zem groziem atzīmējās Džamaikals Grīns.

Pirmajā puslaikā Bertānam ar metieniem neveicās, bet otrajā viņš jau sākumā iemeta savu pirmo un vienīgo trejaci mačā, panākdams 34:45. Otrā puslaika ceturtajā minūtē viņš tika pie savas otrās tehniskās piezīmes mačā un tika izraidīts no spēles.

Kopumā "Spurs" aizvadīja neveiksmīgu maču, vadībā atrodoties tikai pāris reizes pirmajā ceturtdaļā.

Sanantonio komanda ar 24 uzvarām 42 spēlē Rietumu konferencē ieņem septīto vietu, kamēr "Grizzlies" ar 19 panākumiem 41 duelī ir 13.pozīcijā.

"Spurs" nākamo maču aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Oklahomasitijas "Thunder".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu