Rihards Bukarts ar diviem gūtiem vārtiem kaldina "Wild Wings" uzvaru DEL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latviešu uzbrucējs Rihards Bukarts piektdien guva divus vārtus Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) mačā, kaldinādams Šveningeres "Wild Wings" komandas uzvaru.

"Wild Wings" mājās ar 5:1 (1:0, 2:1, 2:0) pārspēja Ingolštates ERC vienību, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Bukarts savus pirmos vārtus guva otrā perioda astotajā minūtē, kad pēc pretuzbrukuma panāca 3:0, bet otro reizi viņš izcēlās trešās trešdaļas vidū, kad nokārtoja 4:1.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 16 minūtes un 41 sekundi, kuru laikā sešas reizes meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, iekrāja četras soda minūtes un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Bukarts šosezon 29 mačos guvis piecus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr pieredzējušais aizsargs Arvīds Reķis palika ārpus pieteikuma spēlē, kurā viņa pārstāvētā Augsburgas "Panther" viesos ar rezultātu 4:2 (0:0, 1:1, 3:1) pārspēja Izerlonas "Roosters".

Ar 84 punktiem 38 spēlēs DEL turnīra līderpozīcijā atrodas Manheimas "Adler", bet ceturto vietu ar 66 punktiem 39 cīņās ieņem Augsburgas "Panther", kamēr 12.vietā 14 komandu konkurencē ir 38 spēlēs 36 punktus guvusī Šveningeres "Wild Wings".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu