Mesi gūst 400. vārtus Spānijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/LETA

Argentīniešu superzvaigzne Lionels Mesi svētdien guva jau savus 400.vārtus Spānijas futbola čempionātā, kamēr viņa pārstāvētā "Barcelona" komanda svinēja uzvaru.

"Barcelona" svētdien savā laukumā ar rezultātu 3:0 (1:0) uzvarēja "Eibar" komandu.

Uzvarētāju rindās divus vārtus iesita urugvajietis Luiss Svaress, kamēr vienreiz precīzs bija Mesi, kurā tādējādi Spānijas čempionātā guvis jau 400 vārtus. Šis panākums Barselonas klubam kopvērtējumā ļāvis saglabāt piecu punktu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem.

"Mesi ir monstrs. Protams, to šobrīd ir viegli teikt, bet tas ir milzu darba rezultāts," pauda "Barcelona" galvenais treneris Ernesto Valverde. "Lionela statistika ir fenomenāla. Viņš ir kā no citas galaktikas."

Mesi ar 400 vārtiem ir visu laiku rezultatīvākais Spānijas futbola čempionāta spēlētājs, turklāt otrajā vietā esošo portugāli Krištianu Ronaldu viņš apsteidz par 89 vārtiem. 400 vārtus argentīnietis guva 435 spēļu laikā, kamēr Ronaldu ar 311 vārtiem izcēlās 292 mačos.

Uzvaru svētdien guva "Barcelona" tuvākā sekotāja Madrides "Atletico", kas savu skatītāju priekšā ar 1:0 (0:0) pārspēja "Levante" futbolistus. Vienīgos vārtus 57.minūtē ar 11 metru soda sitiena palīdzību guva franču uzbrucējs Antuāns Grīzmans.

Pie uzvaras svētdien tika arī Madrides "Real", kas viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) pieveica Seviljas "Real Betis" komandu.

Panākumu viesi nodrošināja vien pašās mača beigās, kad 88.minūtē otros vārtus Madrides komandas labā iesita Dani Sevaljoss.

Tikmēr neveiksmīgi turpina spēlēt "Sevilla", kas svētdien viesos ar 0:2 (0:1) piekāpās Bilbao "Athletic". Uzvarētājiem abus vārtus iesita Inaki Viljamss.

Pēdējās trīs Spānijas čempionāta spēlēs "Sevilla" divreiz spēlējusi neizšķirti un vienreiz zaudējusi.

Spānijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 43 punktiem 19 mačos atrodas "Barcelona", kamēr piecus punktus tai zaudē Madrides "Atletico". Tikmēr pa 33 punktiem iekrājušas "Sevilla" un Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu