Zvaigžņu komandas pamatpiecniekā iebalsots Mareks Mejeris

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

16. februārī Tartu paredzētajā Zvaigžņu spēlē OlyBet Latvijas – Igaunijas līgas izlases pamatpiecniekā abu valstu klubu līdzjutēji iebalsojuši “VEF Rīga” kapteini uzbrucēju Mareku Mejeri, kā arī četrus Tallinas “Kalev/Cramo” basketbolistus – aizsargus Janari Joesāru un Šavonu Lūisu, uzbrucēju Kristjanu Kanguru un centra spēlētāju Arnetu Multriju.

Aizsargu konkurencē “Valmiera Glass VIA” līderim Jānim Kaufmanim pietrūka 13 balsu, lai izkonkurētu Lūisu. Starp centriem trešajā vietā ierindojās Ronalds Zaķis, starp aizsargiem ceturtajā – Rihards Lomažs (BK “Ventspils”), starp uzbrucējiem ceturtajā – Ervīns Jonāts (“AVIS Utilitas Rapla”).

Komandu vadīs BK “Ventspils” galvenais treneris Roberts Štelmahers un “Kalev/Cramo” galvenais treneris Donalds Kairis, kuri izraudzīsies pārējos spēlētājus.

OlyBet Latvijas – Igaunijas līgas izlase sacentīsies ar Somijas līgas (Korsiliiga) izlasi.

Zvaigžņu spēle 16. februārī notiks Tartu Universitātes jaunajā sporta hallē. Programmā arī trīspunktu metienu, meistarības, treneru un slam dunk konkursi. Biļetes uz lielā basketbola vakaru, kas sāksies pulksten 17.00, var iegādāties “Piletilevi” biļešu tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu