Bijušais Latvijas izlases hokejists Koba Jass atgriezies "Kurbada" klubā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Koba Jass
Koba Jass Foto: HK "Kurbads"

Bijušais Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Koba Jass atgriezies pašmāju vienībā "Kurbads", informē vienība.

Pašlaik 28 gadus vecais Jass šo sezonu iesāka Kazahstānas augstākās divīzijas vienībā Ustjkamenogorskas "Altaj-Torpedo", kur septiņos mačos pie rezultativitātes punktiem netika.

Pēc neveiksmīgā posma Kazahstānā uzbrucējs nolēmis šo sezonu noslēgt Latvijā. "Kurbada" komandu viņš pārstāvēja arī 2016./17.gada sezonā, palīdzot tai pirmo reizi kļūt par Latvijas čempioni.

Savukārt pagājušo sezonu Jass sāka Slovākijas augstākās līgas komandā "Nove Zamky", kur 17 spēlēs guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bet pēc tam devās uz ASV, kur "RiverKings" sastāvā Dienvidu profesionālās hokeja līgas (SPHL) čempionātā 17 spēlēs atzīmējās ar diviem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Jass savas karjeras laikā pārstāvējis Latvijas izlasi četros pasaules čempionātos un bijis valstsvienības sastāvā olimpiskajās spēlēs Sočos.

Tāpat hokejista karjerā uzbrucējs spēlējis Latvijas, Čehijas, Kazahstānas, Baltkrievijas un Slovākijas čempionātos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu