"Torpedo" ģenerāldirektors: Ozoliņš atstājis zelta nospiedumus pasaules hokejā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" trešdien paziņoja, ka komandas treneru korpusam pievienojies leģendārais latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš. Kluba ģenerāldirektors Jans Golubovskis norādīja, ka Ozoliņš pasaules hokejā atstājis zelta nospiedumus. 

"Ar savu spēli visaugstākajā līmenī Ozoliņš atstājis zelta nospiedumus NHL un visā pasaules hokejā," kluba mājas lapā citēts Golubovskis. "Šādam meistaram ir ar ko dalīties un ko iemācīt mūsu komandas spēlētājiem, kuru vidū ir daudz jauno hokejistu, kuriem vēl ir ko uzlabot savā sniegumā."

Klubs vēsta, ka 46 gadus vecais Ozoliņš strādās ar aizsargiem. Savas karjeras laikā Ozoliņš pats spēlēja aizsarga pozīcijā un bieži pieslēdzās uzbrukumā.   

Ozoliņš savu karjeru noslēdza 2014. gadā, kad pārstāvēja Rīgas "Dinamo", būdams šīs vienības kapteinis.

"Esmu pārliecināts, ka Ozoliņa pievienošanās mūsu komandai palīdzēs īstenot vairākas idejas un uzlabot tās spēles komponentes, kuras nepieciešams pilnveidot. "Torpedo" komandā viņš būs atbildīgs par darbu ar aizsargiem," sacīja Golubovskis.

Iepriekš "Torpedo" komandā strādājuši arī citi latviešu speciālisti - Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns, kurš šobrīd vada Rīgas "Dinamo". 

Ozoliņam šī kā trenerim būs pirmā pieredze ārzemēs. Pirms tam galvenā trenera amatā Ozoliņš strādāja Rīgas "Dinamo", bet neveiksmīgā snieguma dēļ komandu sezonas vidū atstāja. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu