Balcers ar "Senators" svin uzvaru pār "Avalanche"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers (no labās)
Rūdolfs Balcers (no labās) Foto: Reuters/ScanPix

Trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī izcīnīja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" komanda, kas savā laukumā ar 5:2 pieveica Kolorado "Avalanche". 

Latvijas uzbrucējs uz ledus pavadīja 11 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa pretinieka vārtiem, bloķēja divus metienus un lika lietā vienu spēka paņēmienu. Balcera lietderības koeficients bija neitrāls. 

Uzvarētājiem ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās kanādiešu centra uzbrucējs Mets Dušeins, kurš abas reizes precīzi meta trešajā trešdaļā. Ar 1+1 atzīmējās Raiens Dzingels. 

Tikmēr Kolorado sastāvā vārtus guva krievs Ņikita Zadorovs un Nātans Makkinons, kurš vairākumā iemeta savu 27. ripu šosezon. 

21 gadu vecais Balcers savā NHL karjerā šosezon piedalījies sešās spēlēs, kurās guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli, viņa lietderības koeficients ir neitrāls. 

"Senators" komanda nākamās divas spēles aizvadīs izbraukumā. Pirmo no tām naktī uz sestdienu pret Karolīnas "Hurricanes". 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Senators" ar 47 spēlēs iekrātu 41 punktu ieņem pēdējo, 16. pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu