Ronaldu vārtu guvums kaldina "Juventus" triumfu Itālijas Superkausā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu un Itālijas Superkauss
Krištianu Ronaldu un Itālijas Superkauss Foto: EPA/Scanpix

Pateicoties portugāļu futbola superzvaigznes Krištianu Ronaldu vārtu guvumam, Turīnas "Juventus" komanda trešdien Saūda Arābijā triumfēja Itālijas Superkausa mačā.

Superkausa cīņā "Juventus" ar rezultātu 1:0 (0:0) pārspēja "AC Milan" futbolistus.

Vienīgos vārtus šajā mačā 61.minūtē guva tieši Ronaldu, kurš izmantoja teicamu Miralema Pjaniča centrējumu un vārtsargu pārspēja pēc sitiena ar galvu.

Tiesa, šī mača izskaņu "AC Milan" aizvadīja mazākumā, jo 73.minūtē sarkano kartīti nopelnīja kotdivuāriešu pussargs Franks Kesī.

Šī Ronaldu bija pirmā trofeja "Juventus" kluba sastāvā. Vasarā viņš pārcēlās no Spānijas granda Madrides "Real" un cer Turīnas komandu aizvest līdz pirmajai UEFA Čempionu līgas trofejai kopš 1996.gada.

"Šī ir mana pirmā trofeja ar "Juventus", tā kā esmu ļoti laimīgs," pauda Ronaldu, kurš karjeras laikā tagad pamanījies tikt pie 28 tituliem, tostarp piecām uzvarām UEFA Čempionu līgā.

"Ir lieliski gadu sākt uz tik patīkamas nots. Šis ir tikai sākums - mēs ejam soli pa soli. Mums ir Itālijas Superkauss, bet tagad jāturpina smagi strādāt, lai tiktu pie nākamās trofejas."

"Juventus" šis ir jau astotais Itālijas Superkauss, kas ir visu laiku labākais sasniegums, bet ar septiņiem tituliem seko "AC Milan".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu