Ķirsons par S.Ozoliņa darbu Krievijā: Uztveriet to kā nelielu komandējumu (5)

Mārtiņš Kļavenieks
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sandis Ozoliņš (no kreisās) un Gunārs Ķirsons
Sandis Ozoliņš (no kreisās) un Gunārs Ķirsons Foto: LETA/TVNET kolāža

Bijušā hokejista Sanda Ozoliņa jauno darbavietu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Ņižņijnovgorodas "Torpedo" treneru korpusā var uzskatīt par savdabīgu līdzšinējā darba devēja "Lido" akceptētu komandējumu, sarunā ar TVNET sacīja restorānu tīkla "Lido" dibinātājs Gunārs Ķirsons.

Pēc atlaišanas no KHL kluba Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amata 2017.gada septembrī, Ozoliņš strādāja "Lido" mārketinga nodaļā. Kopš 16.janvāra viņš ir "Torpedo" komandas aizsargu treneris.

Lai gan ziņa par Ozoliņa karjeras virziena maiņu nāca pēkšņi, Ķirsons TVNET pauda, ka viss iepriekš ticis rūpīgi pārdomāts un apspriests.

"Tas nenotika pēkšņi. Sandim jau iepriekš bija vairāki piedāvājumi atgriezties hokejā, bet viņš tos apzināti noraidīja. Bija gatavs piekrist tikai finansiāli ļoti saistošam piedāvājumam. Tad piedāvāja "Torpedo". Aprunājāmies un nolēmām, ka šāds darbs nāks par labu gan viņam, gan "Lido". Sandis saglabās savu amatu "Lido" mārketinga nodaļā. Katru nedēļu sazināsimies ar viņu. Uztveriet šo viņa jauno amatu kā firmas "Lido" darbinieka komandējumu," klāstīja Ķirsons.

"Lido" dibinātājs arī atklāja, ka no šīs Ozoliņa pieredzes cer iegūt ko vērtīgu arī savam uzņēmumam.

"Mēs jau drīzumā celsim savu hokeja halli. Līdz 2021.gadam tā būtu jāpabeidz. Sandis pastrādās Krievijā, redzēs turienes hokeju no iekšienes, un labās lietas varēsim pārņemt. Gan sportiskās daļas organizēšanu, gan investīciju piesaisti," sacīja Ķirsons.

No 2018./2019.gada sezonas sākuma "Lido" komanda startē arī Latvijas hokeja virslīgā. Aizkulisēs izskanējusi informācija, ka Ķirsons mēģinājis Ozoliņu pierunāt trenēt šo komandu, bet nesekmīgi. Tomēr sarunā ar TVNET Ķirsons šādas baumas noliedza.

"Kad Sandis sāka strādāt "Lido", viņa pirmais noteikums bija, lai nespiežu atgriezties hokejā. To arī viņam apsolīju," darba pārrunas ar Ozoliņu atminējās Ķirsons.

Ozoliņš hokejista karjeru noslēdza 2014.gadā, kad tobrīd vēl bija Rīgas "Dinamo" kapteinis. 1996.gadā viņš kopā ar Kolorādo "Avalanche" izcīnīja Stenlija kausu un joprojām ir vienīgais latvietis, kam izdevies virs galvas celt pasaulē prestižāko profesionālā hokeja trofeju.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu