Nurmagomedovs negrasās dot revanša iespēju Makgregoram

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors (no kreisās) un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors (no kreisās) un Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/AP/Scanpix

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Habibs Nurmagomedovs negrasās dot iespēju revanša cīņai skandalozajam īram Konoram Makgregoram. 

30 gadus vecais Nurmagomedovs šajās dienās uzturas Sidnejā, Austrālijā, kur viņš tikās ar vietējiem mediju pārstāvjiem un līdzjutējiem, kuriem neatteica kopbildes. 

Viens no žurnālistiem Nurmagomedovam vaicāja, vai būs viņa revanša cīņa ar Makgregoru, uz ko Krievijas MMA cīkstonis atbildēja: "kāpēc gan lai es viņam dotu revanša iespēju? Arī pēc mūsu pēdējās cīņas viņš ir daudz izteicies. Bet, kad bijām astoņstūrī, viņš neko nevarēja izdarīt," raksta tenku portāls TMZ. 

Vēl šī mēneša sākumā UFC organizācijas prezidents Dana Vaits sacīja: "ja viss ritēs pēc plāna, tad revanša cīņai vajadzētu notikt." 

Iepriekš izskanēja ziņas, ka šogad cīņu ringā varētu tikties Nurmagomedovs ar amerikāni Toniju Fergusonu, kurš ir viens no titula pretendentiem vieglajā svarā. UFC vadība jau iepriekš četras reizes centusies organizēt viņu dueli, bet līdz šim to sarīkot nav izdevies.  

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC organizācijas ietvaros. Savukārt Makgregors MMA karjerā piedalījies 25 cīņās, kurās svinējis 21 uzvaru. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu