Rihards Bukarts izceļas ar vārtiem un rezultatīvu piespēli DEL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latviešu uzbrucējs Rihards Bukarts svētdien izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, kas palīdzēja viņa pārstāvētajai Šveningeres "Wild Wings" gūt uzvaru Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) mačā.

"Wild Wings" izbraukumā ar rezultātu 4:3 (1:0, 2:2, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Diseldorfas EG hokejistus.

Bukarts šajā mačā ar precīzu metienu izcēlās 21.minūtē, kad viņš panāca 2:1. Cīņa gan beigās tika atrisināta pagarinājumā, kad tieši pēc latvieša piespēles uzvaru viesiem nodrošināja Mirko Sahers.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā laukumā pavadīja 13 minūtes un 26 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem un nopelnīja teicamu lietderības koeficientu +4. Šosezon viņš 31 mačā guvis sešus vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles, tikdams pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Ar 90 punktiem 40 spēlēs DEL turnīra līderpozīcijā atrodas Manheimas "Adler", bet sesto vietu ar 66 punktiem ieņem pieredzējušā aizsarga Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgas "Panther", kamēr pēdējā 14 komandu konkurencē ir 38 punktus guvusī Šveningeres "Wild Wings".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu