Hārtlija vadītā Čerņiševa divīzijas komanda uzvar KHL Visu zvaigžņu spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: TASS/LETA

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Čerņiševa divīzijas komanda svētdien Kazaņā guva uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Visu zvaigžņu spēlē.

Finālā Čerņiševa divīzija ar rezultātu 4:3 (3:1) pārspēja Bobrova divīzijas komandu, kuras rindās spēlēja Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš un aizsargs Metjū Majone.

Šīs cīņas laikā Čerņiševa divīzijas komanda izvirzījās vadībā ar 4:1, tomēr otrajā puslaikā Bobrova divīzija pietuvojās līdz minimumam, bet panākt pretiniekus tā arī neizdevās.

Finālā uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem izcēlās aizsargs Darens Dics, kamēr Bobrova divīzijā ar to pašu atbildēja Dmitrijs Kagarlickis.

Tikmēr Majone finālcīņā veica rezultatīvu piespēli, bet kopumā viņš nospēlēja desmit minūtes un 24 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica. Savukārt Dārziņš nospēlētajās sešās minūtēs un 47 sekundēs izpildīja trīs metienus un zaudēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās.

Pirms tam pusfinālā Čerņiševa divīzija ar rezultātu 5:3 (2:2) uzvarēja Harlamova divīziju, kamēr Bobrova divīzija ar 4:3 (4:1) pārspēja Tarasova divīzijas vienību, arī šajā cīņā ar rezultatīvu piespēli atzīmējoties Majonem.

Savukārt duelī par trešo vietu Harlamova divīzija rezultatīvā spēlē ar 8:7 (2:3) pārspēja Tarasova divīzijas hokejistus.

Sestdien notika meistarības konkursi, kuros arī uzvarēja Čerņiševa divīzija.

Sākotnēji Bobrova divīzijas sākumsastāvā tika iebalsots cits Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Līnuss Videls, tomēr viņš guvis traumu un šajā mačā piedalīties nevarēja, tāpēc uz KHL Visu zvaigžņu spēli tika izsaukts Dārziņš, kurš tajā piedalījās arī 2011.gadā.

Pagājušās sezonas KHL Visu zvaigžņu spēlē, kas notika Astanā, uzvarēja Tarasova divīzija, turklāt šajā pasākumā piedalījās tobrīd Rīgas "Dinamo" komandu pārstāvējušais uzbrucējs Miks Indrašis, kuru dalībnieku vidū iekļāva līgas vadība.

Pirms tam trīs KHL Zvaigžņu spēlēs neviens no Rīgas kluba spēlētājiem nepiedalījās.

KHL Zvaigžņu spēle trešo gadu pēc kārtas norisinājās pēc Nacionālās hokeja līgas (NHL) parauga, aizvadot četru divīziju miniturnīru. Katrs mačs ilga 20 minūtes, kas bija sadalītas pa diviem puslaikiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu