Totenhemas "Hotspur" izglābjas no punktu zaudēšanas pret lejasgala komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Totenhemas "Hotspur" komanda svētdien izglābās no punktu zaudēšanas pret Anglijas futbola čempionātā lejasgala vienību Londonas "Fulham".

"Hotspur" viesos uzvarēja ar rezultātu 2:1 (0:1).

Pēc pirmā puslaika viena no premjerlīgas līderēm atradās iedzinēju lomā, jo 17.minūtē bumbu savos vārtos raidīja Fernando Ļorente. Otrajā puslaikā "Hotspur" gan vērsa notikumus par labu, jo vispirms 51.minūtē Dele Alli līdzsvaroja rezultātu uz tablo, bet 93.minūtē uzvaru viesiem izrāva Herijs Vinkss.

Šis "Hotspur" komandai bija pirmais mačs bez sava līdera Herija Keina, kurš potītes traumas dēļ nevarēs spēlēt aptuveni divus mēnešus.

Tikmēr pie uzvaras svētdien tika pašreizējā Anglijas čempione Mančestras "City", kas viesos ar rezultātu 3:0 (1:0) uzvarēja Hadersfīldas "Town" komandu.

Uzvarētāju rindās pa vārtiem guva brazīlietis Danīlu, Rahīms Stērlings un Līrojs Sanē.

Tiesa, šoreiz Mančestras vienība nedemonstrēja to spilgtāko sniegumu, par ko neapmierināts bija arī komandas galvenais treneris Žuzeps Gvardiola.

"Skatoties, kā mēs spēlējām, nebijām pelnījuši iesist vairāk. Mēs uzlabosim savu sniegumu," uzsvēra Gvardiola. "Mums katrā mačā no sevis jāpieprasa labākais, bet dažreiz tas ir sarežģīti."

Sestdien Londonas "Arsenal" komanda Anglijas galvaspilsētas komandu derbijā savā laukumā ar rezultātu 2:0 (2:0) pārspēja "Chelsea" vienību.

Uzvarētājiem abus vārtus guva franču futbolisti. Mača 14.minūtē rezultātu atklāja Aleksandrs Lakazete, kurš sita precīzi no vārtsarga laukuma stūra, bet otro reizi viesi kapitulēja 39.minūtē, kad vārtu priekšā grieķa Sokrata Papastatopulosa sitienu pielaboja Lorāns Kosjeļni.

Citā mačā turnīra līdere "Liverpool" rezultatīvā cīņā savā laukumā ar rezultātu 4:3 (0:1) pārspēja Londonas "Crystal Palace".

Liverpūles vienība visus četrus vārtus guva otrajā puslaikā, kad divreiz precīzi sita ēģiptietis Mohameds Salāhs, bet vēl pa precīzam sitienam izdarīja brazīlietis Robertu Firminu un senegālietis Sadio Manē.

Tikmēr Mančestras "United" uzvarēja arī septīto maču pēc norvēģu speciālista Ūles Gunnara Sūlšēra stāšanās pie kluba stūres, mājās ar 2:1 (2:0) pārspējot Braitonas un Houvas "Albion". Mančestras komandā vārtus guva francūzis Pols Pogbā un Markuss Rešfords.

Citviet dramatiski noslēdzās mačs, kurā Vulverhemptonas "Wanderers" mājās ar 4:3 (2:0) pārspēja 2016.gada čempioni Lesteras "City". "Wanderers" rindās ar "hat-trick", tajā skaitā uzvaras vārtiem mača kompensācijas laikā, izcēlās portugālis Djogu Žotu.

Premjerlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 60 punktiem 23 spēlēs ir "Liverpool", kam ar 56 punktiem seko Mančestras "City". Trešā ar 51 punktu ir Totenhemas "Hotspur", kamēr pirmo četrinieku ar 47 punktiem noslēdz Londonas "Chelsea". Tālāk ar 43 punktiem ir Londonas "Arsenal" un Mančestras "United", tām noslēdzot pirmo sešinieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu