Dončičs pēc pirmās izraidīšanas no spēles sola laboties

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" slovēņu talants Luka Dončičs pēc pirmās izraidīšanas no NBA spēles sola laboties.

"Mavericks" sestdien ar 99:111 piekāpās Indiānas "Pacers", bet Dončičs spēli nepabeidza, jo trešajā ceturtdaļā par bumbas iesperšanu tribīnēs saņēma otro tehnisko piezīmi.

"Es noteikti nespēlēju labi. Šī bija viena no manām sliktākajām spēlēm, tāpēc biju dusmīgs. Gribēju tikai pažonglēt ar bumbu. Eiropā ir citādāki noteikumi un tiesāšana. Centīšos mācīties no Dirka Novicka, kurš spēlē un neņem galvā tiesnešu lēmumus," savu rīcību komentēja Dončičs.

Daudz skarbāks par 19 gadus vecā Dončiča rīcību bija komandas galvenais treneris Riks Kārlails.

"Dusmas ir saprotamas, bet no šādām situācijām ir jāizvairās. Būs daudz tādu spēļu kā šīs, un viņam būs jāturpina spēlēt. Viņš mums ir vajadzīgs, mēs nevaram atļauties viņu zaudēt," teica "Mavericks" stūrmanis.

Dončičs savā debijas sezonā 44 spēlēs vidēji guvis 20,0 punktus, izcīnījis 6,7 atlēkušās bumbas un veicis 5,1 rezultatīvu piespēli.

Tikmēr "Mavericks" ar 20 uzvarām 45 spēlēs Rietumu konferencē ieņem 13.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu