Daugaviņam rezultatīva piespēle graujošā Maskavas "Spartak" uzvarā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Daugaviņš (priekšplānā)
Kaspars Daugaviņš (priekšplānā) Foto: www.dinamoriga.lv

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien veica rezultatīvu piespēli, kamēr viņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 6:1 (2:0, 1:1, 3:0) pārspēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Zīmīgi, ka šī bija pirmā spēle leģendārajam latviešu aizsargam Sandim Ozoliņam kā "Torpedo" galvenā trenera palīgam.

Daugaviņš ar rezultatīvu piespēli atzīmējās vien cīņas 60.mniūtē, kad Maksims Truņovs uzstādīja šīs spēles galarezultātu. Uzvarētāju sastāvā ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Anatolijs Nikoncevs un Robins Hanzls.

Tikmēr Karsums šai spēlei nebija pieteikts.

Daugaviņš pirmdien laukumā pavadīja 13 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku raidījumu. Viņš šosezon 51 spēlē guvis 12 vārtus un veicis 20 rezultatīvas piespēles.

Savukārt jau septīto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas izbraukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

Uzvaru viesiem nodrošināja Džefrija Kinreida vārti pagarinājuma ceturtajā minūtē.

Kulda šajā spēlē laukumā pavadītajās 16 minūtēs un 26 sekundēs veica divus metienus pa vārtiem, pielietoja piecus spēka paņēmienus un bloķēja vienu pretinieku raidījumu.

Savukārt Indrašis nospēlēja 15 minūtes un 18 sekundes, veica divus metienus pa vārtiem un bloķēja vienu sāncenšu raidījumu.

Tikmēr citā pirmdienas mačā zaudējumu piedzīvoja latviešu vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kas savā laukumā ar 1:2 (0:2, 0:0, 1:0) piekāpās Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Kalniņš šajā mačā atvairīja 21 no 23 pretinieku metieniem.

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 86 punktiem 50 spēlēs ir Maskavas CSKA, bet no tās par pieciem punktiem atpaliek 49 cīņas aizvadījusī Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 69 punktiem 51 spēlē ir Jaroslavļas "Lokomotiv". Uzreiz aiz tās par vienu punktu atpaliek 50 mačus aizvadījusī Helsinku "Jokerit", bet tai ar 59 punktiem 52 spēlēs seko Maskavas "Dinamo" un Maskavas "Spartak".

Devītā ar 48 punktiem 50 mačos ir Rīgas "Dinamo", kas pirmajam astoņniekam zaudē piecus punktus, kamēr aiz Latvijas vienības desmitajā vietā ar 40 punktiem 51 cīņā ir Čerepovecas "Severstaļ".

Savukārt Austrumu konferences līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 79 punkti 51 mačā, bet otrā ar 71 punktu ir Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard". Tikmēr devītajā vietā ar 43 punktiem 50 cīņās ir savainotā aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star", no pirmā astoņnieka atpaliekot par astoņiem punktiem.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu