Siguldā šonedēļ risināsies Eiropas mēroga sacensības bobslejā un skeletonā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas bobslejisti
Latvijas bobslejisti Foto: Viesturs Lācis/IBSF

Nedēļas nogalē 25. un 26. janvārī Siguldā notiks Eiropas kausa izcīņas šīs sezonas pēdējais posms bobslejā un skeletonā, kas vienlaicīgi būs arī Eiropas junioru čempionāts. Sacensībās piedalīsies gan debitanti, gan titulēti sportisti no Eiropas un citiem kontinentiem.

Latviju sacensībās pārstāvēs Ralfa Bērziņa divnieku ekipāža, kura šosezon uzrādījusi augstvērtīgus rezultātus Pasaules kausa izcīņā.

Vēl bobsleja disciplīnā startēs Dāvja Kaufmaņa un Helvija Babra vadītās ekipāžas.

Skeletonā par čempionu titulu cīnīsies Krists Netlaus, Elvis Veinbergs un Mārtiņš Muižnieks, bet sieviešu konkurencē Dārta Zunte un Endija Tērauda.

Siguldā treniņbraucieni sāksies 22. janvārī, bet sacensības risināsies piektdien un sestdien.

Bobslejā sezonas septītais posms divnieku ekipāžām vīriešiem un astotais sievietēm pamīšus notiks piektdien no pulksten 14.00.

Sestdien pulksten 14.00 - pēdējais, astotais posms vīriešu divniekiem.

Eiropas junioru čempionāta sacensības bobslejā četriniekiem notika Austrijā, Īglsas trasē.

Skeletonā Eiropas kausu sezonas astotais posms būs sestdien pulksten 10.00, kad pamīšus pirmo braucienu veiks gan vīrieši, gan sievietes. Vēlāk labākie 20 sportisti aizvadīs arī otro sacensību braucienu.

Siguldā līdz šim jau ir notikuši Eiropas kausa posmi bobslejā un skeletonā, bet pirmo reizi vienlaicīgi būs vecā kontinenta junioru čempionāts.

Skatītājiem Siguldas trasē abas dienas ieeja bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu