Ovečkins iemet "hat-trick"; "Capitals" nespēj pārtraukt zaudējumu sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tomāšs Hertls (baltajā formā)
Tomāšs Hertls (baltajā formā) Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas hokeja zvaigzne Aleksandrs Ovečkins pagājušajā naktī izcēlās ar trim gūtiem vārtiem, bet viņa pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionvienība Vašingtonas "Capitals" piedzīvoja jau sesto zaudējumu pēc kārtas. 

"Capitals" hokejisti savā laukumā "Capital One Arena" (18 506 skatītāji klātienē) ar rezultātu 6:7 papildlaikā piekāpās Sanhosē "Sharks" komandai. 

Teicamu sniegumu Vašingtonas rindās demonstrēja rezultatīvais Ovečkins, kurš guva trīs vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli, tiekot atzīts par mača spožāko zvaigzni. 

Ovečkins guva savu trešo "hat-trick" sezonā un 23. karjerā. Ar 36 vārtu guvumiem viņš ir līgas labākais snaiperis. 

Tikmēr ar "hat-trick" un rezultatīvu piespēli šajā mačā "Sharks" rindās var lepoties arī čehs Tomāšs Hertls, kurš ar precīzu metienu viesiem nodrošināja uzvaru papildlaika otrajā minūtē. Divus vārtus uzvarētājiem guva Evanders Keins, Džo Pavelskis atzīmējās ar vārtu guvumu un trīs reizes rezultatīvi asistēja partneriem. 

Keins savus otros vārtus guva vien vienu sekundi pirms pamatlaika beigām, kad no vārtu priekšas panāca 6:6. 

"Esmu priecīgs, ka izdevās iemest uzvaru nesošo ripu un izcīnīt panākumu," NHL mājas lapā citēts Hertls. "Tā bija traka spēle, bet ikviens no mūsu komandas smagi strādāja un mums tas deva rezultātu. Tas ir pats galvenais."

"Sharks" pārtrauca trīs spēļu neveiksmju sēriju. 

Sešus zaudējumus pēc kārtas "Capitals" pēdējo reizi piedzīvoja 2013./2014. gada sezonā, kad nespēja iekļūt Stenlija kausa izcīņā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu