"Kurbada" hokejisti negaidīti zaudē "Liepājai"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Iepriekšējo divu sezonu Latvijas čempione "Kurbads" trešdien cieta negaidītu zaudējumu "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē.

"Kurbads" viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) piekāpās "Liepājas" vienībai.

Pirmā perioda priekšpēdējā minūtē laukuma saimniekus vadībā izvirzīja 18 gadus vecais lietuviešu uzbrucējs Egīdijs Binkulis, bet otrās trešdaļas pirmajā minūtē Jānis Sprukts panāca izlīdzinājumu. Piecas minūtes pirms otrā perioda beigām Romāns Ņekļudovs panāca 2:1 "Liepājas" labā, bet atlikušajās 25 minūtēs vārti netika gūti, tādējādi vēju pilsētas hokejisti svinēja uzvaru.

Tikmēr kopvērtējuma līdere "Mogo" otrajā periodā nepilnu deviņu minūšu laikā guva trīs vārtus un savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 3:0, 0:1) pārspēja "Zemgale"/LLU vienību.

"Mogo" rindās vārtus guva Bruno Bakanovs, Vladimirs Mamonovs un Deivids Sarkanis, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Rūdolfs Maslovskis. Viesiem abus vārtus guva Vladislavs Adeļsons.

Vēl trešdien "Rīga" mājās ar 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pārspēja turnīra pastarīti "Lido" vienību.

Uzvarētājiem vārtus guva Gļebs Prohorenkovs un Rihards Liģis, bet zaudētājiem izcēlās Everts Ozols.

OHL kopvērtējumā pirmā ar 65 punktiem 27 spēlēs ir "Mogo", bet 54 punkti 28 mačos ir "Prizmai". Aiz abām vadošajām komandām ar 51 punktu 28 spēlēs ir "Zemgale"/LLU, bet tālāk ar 49 punktiem 28 mačos seko "Kurbads".

Tālāk ar 38 punktiem 27 mačos seko Hokeja skola "Rīga", sestā ar 30 punktiem 28 cīņās ir "Liepāja", kamēr četri punkti 28 spēlēs ir "Lido" vienībai.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu