Neimars Francijas kausa mačā atsvaidzina pēdas savainojumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neimars
Neimars Foto: AP/Scanpix

Brazīliešu uzbrucējs Neimars trešdien Francijas kausa mačā atsvaidzinājis labās kājas pēdas savainojumu, ziņo viņa pārstāvētā futbola komanda Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

PSG trešdien Francijas kausa 1/16 finālā savā laukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja "Strasbourg" vienību, bet uzvaru aizēnoja Neimara savainojums, kura dēļ brazīlietis 62. minūtē pameta laukumu.

PSG ziņo, ka pirmie izmeklējumi liecina par pērn gūtā savainojuma atsvaidzināšanu. Tuvāko dienu laikā tiks veiktas padziļinātas pārbaudes.

Pērn martā pēc pēdas lūzuma Neimaram tika veikta operācija, kuras laikā viņam tika ievietota skrūve. Viņš laukumā atgriezās pēc trim mēnešiem, bet Pasaules kausā Brazīlijas izlases sastāvā neparādīja no viņa gaidīto sniegumu.

PSG šobrīd nekomentē to, vai Neimars 12.februārī varēs piedalīties UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē pret Anglijas premjerlīgas grandu Mančestras "United".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu