Bartone cieš zaudējumu "Australian Open" junioru turnīra ceturtdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kamilla Bartone
Kamilla Bartone Foto: Luke Hemer/Tennis Australia (ausopen.com)

Latvijas jaunā tenisiste Kamilla Bartone ceturtdien cieta zaudējumu Austrālijas atklātā junioru čempionāta vienspēļu ceturtdaļfinālā.

Vien 16 gadus vecā Bartone, kura junioru rangā atrodama 21.vietā un kura Austrālijā bija izlikta ar devīto numuru, nepilnas stundas laikā ar rezultātu 2-6, 3-6 piekāpās dānietei Klārai Tausonei, kura pasaules junioru rangā ir augstajā trešajā vietā, bet šajā turnīrā saņēmusi pirmo numuru.

Iekļūšana Austrālijas atklātā čempionāta ceturtdaļfinālā Bartonei ir labākais sasniegums kādā no junioru "Grand Slam" turnīriem, jo viņas pirmās šāda veida sacensības pērn bija ASV atklātais čempionāts, kur tika līdz otrajai kārtai.

Bartone pirmajā kārtā ar rezultātu 6-0, 6-2 sagrāva ASV pārstāvi Sašu Vudu, kura junioru rangā atrodama 154.pozīcijā, otrajā cīņā ar 7-6 (7:4), 4-6, 6-3 apspēlēja Austrālijas pārstāvi Olīviju Gadecki, kura pasaules junioru rangā atrodas 122.vietā, bet trešajā mačā ar 6-3, 3-6, 6-3 pārspēja Indonēzijas pārstāvi Priska Madelina Nugroho, kura junioru rangā ir 44.vietā.

Savukārt dubultspēļu turnīrā Bartone pārī ar Žuliju Morlē no Francijas tika līdz otrajai kārtai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu