Daily Mirror: Anrī pēc trīs mēnešu darba tiks atbrīvots no "Monaco"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tjerī Anrī
Tjerī Anrī Foto: EPA/Scanpix

Francijas futbola leģenda Tjerī Anrī tuvākajā laikā tiks atbrīvots no Francijas kluba "Monaco" galvenā trenera amata, vēsta izdevums "Daily Mirror". 

Anrī par "Monaco" galveno treneri kļuva vien pirms trim mēnešiem, pārņemot komandu, kad tā atradās grūtā situācijā. Tiesa, kopš to vada Anrī, vienības sniegums nav uzlabojies. 

"Daily Mirror" rīcībā esošā informācija liecina, ka komandas galvenā trenera amatā atgriezīsies Leonardo Žardims, kurš "Monaco" vadīja pirms Anrī, komandu atstājot 2018. gada oktobrī. 

"Monaco" Anrī vadībā 20 mačos piedzīvojusi 11 zaudējumus, izstājās no cīņas par Francijas kausu un palika pēdējā vietā UEFA Čempionu līgā savā apakšgrupā. 

Galvenā trenera amatā "Monaco" ir pirmais klubs, kurā strādā Anrī. 

Francijas čempionāta jeb "Ligue 1" kopvērtējumā "Monaco" 20 komandu konkurencē ieņem priekšpēdējo vietu, atrodoties divu komandu zonā, kuras atstās augstāko līgu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu