Infografika: Rīgas "Dinamo" - Sanktpēterburgas SKA (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gints Meija, Nerijus Ališausks, Lauris Dārziņš
Gints Meija, Nerijus Ališausks, Lauris Dārziņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgas "Dinamo" komanda devusies divu spēļu izbraukuma tūrē. Tās ievadā rīdzinieki sestdien viesos spēkosies ar vienu no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēcīgākajiem klubiem Sanktpēterburgas SKA. Mača sākums paredzēts plkst. 16.00 pēc Latvijas laika.

Rīgas "Dinamo" komanda pēc piecu zaudējumu sērijas atgriezusies uz uzvaru takas, iepriekšējos divos mačos gūstot panākumus - ar 3:2 uzveikta Slovākijas vienība Bratislavas "Slovan" un ar 3:2 papildlaikā arī Baltkrievijas klubs Minskas "Dinamo".

SKA vienība pēdējos 12 mačos izcīnījusi 11 uzvaras. Sanktpēterburgas hokejisti jau ir nodrošinājuši dalību šosezon KHL izslēgšanas spēļu turnīrā, savukārt rīdzinieki vēl turpina cīņu par tiesībām spēlēt Gagarina kausa izcīņā.

Rietumu konferences turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" ar 52 punktiem 52 mačos ieņem 9. vietu, par vienu punktu atpaliekot no 8. pozīcijā esošā kluba "Soči". Tikmēr SKA ar 85 punktiem 51 spēlē ierindojas 2. pozīcijā aiz līgas līderes Maskavas CSKA.

Abas komandas šosezon trīsreiz jau tikušās. Rīgas "Dinamo" savā laukumā zaudēja ar 1:2 un 1:3, bet izbraukumā ar 3:2 papildlaikā rīdzinieki svinēja uzvaru. Tiesa, visus trīs vārtus uzvarētājiem guva zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kurš turpina atlabt no savainojuma.

SKA līderis ir Ņikita Gusevs, kurš šosezon ar 64 punktiem (14 vārti + 50 piespēles) patlaban ir KHL rezultatīvākais spēlētājs.

Rīgas "Dinamo" pēc spēles Sanktpēterburgā nākamo maču aizvadīs pirmdien, 28. janvārī, kad būs jācīnās pret Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

Savukārt 31. janvārī Rīgas "Dinamo" savā laukumā uzņems Maskavas "Spartak" komandu, kuru šosezon pārstāv Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu