Video: 333 Ziemas kausa 4.posmā - Endurance izaicinājums. Nitišs iepazīstina ar trasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sestdien, 26.janvārī, tiks aizvadīts 333 Ziemas kausa 4.posms, kurš šoreiz pārbaudīs braucēju izturību un koncentrēšanās spējas, jo tas norisināsies pēc endurance (izturības) principa. Galvenais uzdevums – uzstādīt ātrāko visas distances laiku. Sacensību rītu sāks 4WD klase, bet pēcpusdienā startēs 2WD/RWD braucēji.

Saskaņā ar endurance formātu, katram dalībniekam paredzēti trīs iebraucieni ar trim apļiem katrā. Katrā no iebraucieniem tiks vērtēts kopējais trasē pavadītais laiks. Divi labākie braucieni tiks ņemti vērā, nosakot posma kopvērtējuma rezultātus. Vienlaikus trasē atradīsies vairāki dalībnieki, līdz ar to pieļaujama arī apdzīšana, kas cīņas padarīs vēl skatāmākas un aizraujošākas.

Šī posma trases konfigurācija būs 1,9 km gara. Tajā iekļautas visas pieejamās grunts sekcijas, vietām izaicinot braucējus iepriekš neierastā virzienā.

Foto: Publicitātes foto

Arī šajā posmā sacentīsies ne tikai 333 Ziemas kauss ieskaites klases, bet arī RN LADA klase, kurā sacensību dalībnieki brauc ar Reiņa Nitiša sagatavotām LADA automašīnām.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu