Kanādas skeletoniste Raņeva svin uzvaru šosezon pēdējā posmā Eiropas trasēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mirela Raņeva
Mirela Raņeva Foto: EPA/Scanpix

Kanādas skeletoniste Mirela Raņeva piektdien Sanktmoricā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa sestajā posmā, kas bija šosezon pēdējais etaps Eiropā.

Raņeva pirmajā braucienā bija otrā, bet otrajā uzrādīja ātrāko laiku.

Otro vietu guva krieviete Jeļena Ņikitina, kura Raņevai divu braucienu summā zaudēja 0,23 sekundes, bet trešajā pozīcijā bija vāciete Žaklīna Lelinga, kura atpalika 0,86 sekundes.

Latvijas vadošā skeletoniste Lelde Priedulēna pēc iepriekšējā nedēļā aizvadītā Eiropas čempionāta, kur savās sezonas pirmajās sacensībās ieņēma 14.vietu, šonedēļ nestartēja.

Pasaules kausa kopvērtējumā līdere joprojām ir Ņikitina, kura iekrājusi 1062 punktus, kamēr otrā ar 1019 punktiem ir Lelinga. Savukārt trešo pozīciju ar 986 punktiem ieņem vēl viena Vācijas skeletoniste Tīna Hermana, kura piektdien bija ceturtā.

Vīru sacensībās Tomass Dukurs piektdien izcīnīja ceturto vietu, kamēr titulētais Martins Dukurs neveiksmīga pirmā brauciena otrajā spēja pakāpties par 12 pozīcijām un ieņemt astoto vietu. Par šī posma uzvarētāju vīriem kļuva olimpiskais čempions Sunbins Juns no Dienvidkorejas.

Nedēļas nogalē turpat Sanktmoricā sacentīsies bobslejisti.

Sezona noslēgsies Ziemeļamerikā ar diviem posmiem Leikplesidā un Kalgari. Sezonas noslēgumā Vistleras trasē Kanādā norisināsies arī pasaules čempionāts, tam notiekot marta ievadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu