Bobslejisti Bērziņš/Spriņģis izcīna 2. vietu Siguldā notiekošajā EK posmā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ralfs Bērziņš un Dāvis Spriņģis
Ralfs Bērziņš un Dāvis Spriņģis Foto: AP/Scanpix

Latvijas bobsleja pilots Ralfs Bērziņš ar stūmēju Dāvi Spriņģi piektdien izcīnīja 2. vietu Siguldā notiekošajā Eiropas kausa (EK) posmā.

Bērziņš un Spriņģis pēc 1. brauciena bija līderi, taču 2. braucienā viņiem tikai 5. rezultāts, kas summā deva 2. vietu.

Latvijas bobslejisti divu braucienu summā 0,07 sekundes zaudēja sacensību uzvarētājiem Kristofam Haferam un Tobiasam Šneideram no Vācijas.

Savukārt 3. vietu izcīnīja Šveices bobslejisti Mihaels Kuonens un Marko Doerigs. Viņi uzvarētājiem zaudēja 0,21 sekundi.

Latviju šajās sacensībās pārstāvēja vēl divas ekipāžas - pilots Helvijs Babris ar stūmēju Edgaru Nemmi ierindojās 12. pozīcijā, bet Dāvis Kaufmanis ar Lauri Kaufmani ieņēma 14. vietu.

Kopumā sacensībām bija pieteiktas 15 ekipāžas, taču Slovākijas divnieks tika diskvalificēts.

Siguldā sestdien sacensību programmas turpinājumā notiks Eiropas čempionāts bobslejā junioriem un arī skeletonā junioriem.

Skeletona sacensībās Latvijas godu aizstāvēs Krists Netlaus, Elvis Veinbergs un Mārtiņš Muižnieks, bet sieviešu konkurencē Dārta Zunte un Endija Tērauda.

Sacensību programma. Ieeja bezmaksas.
Sacensību programma. Ieeja bezmaksas. Foto: www.bobslejs.lv
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu