NHL Visu zvaigžņu spēlē uzvar Metropoles divīzijas komanda; Krosbijs kļūst par MVP

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sidnijs Krosbijs
Sidnijs Krosbijs Foto: AP/LETA

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) Visu zvaigžņu spēles uzvarētāju sestdien kļuva Metropoles divīzijas komanda, bet par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts šīs vienības uzbrucējs Sidnijs Krosbijs.

Vispirms pusfinālos Centrālās divīzijas komanda ar 10:4 pārspēja Klusā okeāna divīzijas vienību, bet Metropoles divīzija ar 7:4 pieveica Atlantijas divīzijas vienību.

Pēc tam finālā Metropoles divīzijas vienība svinēja uzvaru ar 10:5.

Pitsburgas "Penguins" zvaigzne Krosbijs šajos divos mikromačos izcēlās ar četriem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Metropoles divīzijas komanda uzvarējusi divās no četrām NHL Visu zvaigžņu spēlēm, kuras tiek izspēlētas formātā "trīs pret trīs".

Formāts "trīs pret trīs" pirmo reizi NHL Visu Zvaigžņu spēlē tika ieviests 2016.gadā Nešvilā.

2015.gada NHL Visu zvaigžņu spēles balsojumā, pateicoties Latvijas hokeja līdzjutēju aktivitātei, pārliecinoši uzvarēja Bufalo "Sabres" komandu pārstāvošais latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons. Pirms tam kāds no Latvijas hokejistiem NHL Visu zvaigžņu spēlē bija piedalījies 2003.gadā, kad to septīto reizi darīja Sandis Ozoliņš. Tāpat divas reizes šajā mačā piedalījies Artūrs Irbe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu