Dālmeiere triumfē sacensībās ar kopēju sartu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Laura Dālmeiere
Laura Dālmeiere Foto: Reuters/LETA

Vācijas biatlona zvaigzne Laura Dālmeiere svētdien Itālijā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa sestā posma 12,5 kilometru sacensībās ar masu startu.

Dālmeiere ugunslīnijā pieļāva vienu kļūdu, finišēdama pēc 35 minūtēm un 32,8 sekundēm. Veselības likstu vajātā vāciete izcīnīja šosezon pirmo uzvaru.

Otro vietu izcīnīja jaunā čehiete Markēta Davidova, kura Dālmeierei zaudēja 13,1 sekundi, bet trešā bija vāciete Vanesa Hinca, kura bija vēl 3,1 sekundi lēnāka. Arī viņas šautuvē pieļāva pa vienai kļūdai.

Ceturto vietu ieņēma zviedriete Hanna Ēberja, piektā bija Pasaules kausa kopvērtējuma līdere Doroteja Vīrere, bet pirmo sešinieku noslēdza somiete Kaisa Mekereinena.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderpozīcijā ir Vīrere, kura guvusi 632 punktus, otrā ar 598 punktiem ir viņas tautiete Lisa Vitoci, kura svētdien ieņēma 11.vietu. Tikmēr trešo pozīciju ar 508 punktiem tagad ieņem norvēģiete Marte Ulsbū-Reiselanna, kura bija desmitā.

Tikmēr Baiba Bendika ar 70 punktiem ir 47.pozīcijā.

Pasaules kausa izcīņā šajā sezonā kopumā būs deviņi posmi, tostarp pasaules čempionāts, kas martā notiks Estešundā, Zviedrijā. Savukārt sezona noslēgsies uzreiz pēc tam nākamajā etapā Norvēģijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu