Rīgas "Dinamo" skrējienu pēc izslēgšanas mačiem turpinās pret Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pirmdien aizvadīs kārtējo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli izbraukumā pret Maskavas "Dinamo", kuru krāsas pārstāv Miks Indrašis. Rīdzinieki joprojām turpina izmisīgo cīņu par iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā.

Rīgas komanda Maskavā ieradās no Sanktpēterburgas, kur sestdien dabūja pamatīgu pērienu no vietējās SKA vienības - zaudējums ar 1:7. Šajā spēlē vienīgos vārtus jau pirmajā trešdaļā guva Miķelis Rēdlihs, kad izvirzīja rīdziniekus vadībā. Pēc tam gan ripas lidoja tikai Timura Biļalova un Kristera Gudļevska sargātajā "pēdējā bastionā".

Par šādu pārliecinošu zaudējumu punktus, protams, nepiešķir. Tomēr ir labā ziņa. Arī "Dinamo" tiešie konkurenti uz Rietumu konferences astoto vietu "Soči" vakar zaudēja, ar 0:1 atzīstot Jaroslavļas "Lokomotiv" pārākumu.

No kārotās astotās vietas rīdziniekus šķir vien punkts, bet septītajā vietā esošā Maskavas apgabala "Vitjaz" komanda atrāvusies četru punktu atstatumā. Tiesa, "Vitjaz" aizvadījusi par spēli mazāk nekā "Soči" un Rīgas "Dinamo".

Mačā pret Maskavas "Dinamo" rīdziniekiem akūti nepieciešami punkti, tāpēc būs jāspēlē disciplinēti. Tas bija klupšanas akmens Sanktpēterburgā. 

Labā ziņa ir tā, ka iepriekšējās divās spēlēs, kas notika decembrī un janvāra ievadā, Rīgas kluba hokejistiem izdevās pārspēt Maskavas vienību.

Pagājušā gada 30.decembrī Rīgā mājiniekiem uzvara ar 5:4, bet 6.janvārī Maskavā panākums papildlaikā ar 2:1.

Sliktā ziņa ir tā, ka Rīgas "Dinamo" arī šajā spēlē, visticamāk, nāksies iztikt bez sava uzbrukuma līdera Līnusa Videla. Viņa piespiedu prombūtnes laikā rīdzinieku uzbrukums un vairākuma izspēle lāgā nevedas. 

Maskavas kluba uzbrucējs Indrašis šosezon 46 mačos guvis 11 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles. Tas gan krietni atpaliek no pagājušajā sezonā Rīgas vienībā iespētā - 21 vārti un 21 piespēle 56 mačos.

Tikmēr Rīgas "Dinamo" sastāvā Videla prombūtnes laikā uzbrukuma līderis ir komandas kapteinis Lauris Dārziņš. Slaidais uzbrucējs aizvada savu otro rezultatīvāko sezonu KHL karjerā, jo 53 spēlēs viņš jau guvis 15 vārtus un veicis 23 rezultatīvas piespēles. 

Zīmīgi, ka tieši šodien Dārziņam ir dzimšanas diena. Viņš savā jubilejas tortē šodien varēs nopūst 34 svecītes. Šāds fakts sola interesantu maču, jo Dārziņam spēles savā dzimšanas dienā allaž izdevušās rezultatīvas un pozitīvi emocionālas. 

Nu, kā lai šeit neatceras uzbrucēja 25.dzimšanas dienu, kad "Dinamo" atspēlējās no 0:4 izbraukumā pret Mitišču "Atlant", bet Lauris papildlaikā guva uzvaras vārtus.

Interesenti var uzmeklēt šīs spēles ierakstu tīmekļa vietnes "YouTube" dzīlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu