Kamaniņu braucēja Zirne: Ieguldītais darbs atmaksājās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ulla Zirne
Ulla Zirne Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas kamaniņu braucēja Ulla Zirne bija ļoti apmierināta par aizvadītajā nedēļā Vācijā izcīnīto sesto vietu pasaules čempionātā, norādot, ka ieguldītais darbs beidzot ir atmaksājies.

Aizvadītajā pasaules čempionātā vislabāk gan veicās Latvijas divnieku ekipāžām Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš guva ceturto vietu, bet uzreiz aiz viņiem bija brāļi Andris un Juris Šici, kamēr sieviešu konkurencē sestā bija Zirne.

Tikmēr vīriešiem U-23 konkurencē sudrabu ieguva Kristers Aparjods, kuram gan starp visu vecumu dalībniekiem bija jāsamierinās ar 12. pozīciju.

"Prieks, ka ieguldītais darbs atmaksājās, un arī veiksme šoreiz bija manā pusē. Otrajā braucienā pieļāvu kļūdu startā, kas, iespējams, liedza pakāpties vēl augstāk. Braucieni izdevās ļoti labi, taču ātruma mērījums gan šajā trasē nav objektīvs, tāpēc to, vai man tiešām bija lielākais ātrums, nevar zināt. Bet kamanas skrēja labi, tas ir skaidrs," Latvijas Kamaniņu sporta federācija citē Zirnes teikto.

Sportiste uzsvēra, ka pasaules čempionāts bija sezonas svarīgākais starts, tāpēc viņa mērķtiecīgi gatavojusies tieši šīm sacensībām.

"Nekas daudz tieši uz šīm sacensībām kamanām netika izmainīts. Treniņprocesa gaitā centāmies pielāgot nianses, un uz sacensībām izdevās sagatavoties atbilstoši apstākļiem. Paldies treneriem un mehāniķiem! Par sezonas turpinājumu prognozes neizteikšu, kamaniņu sportā nekad neko īsti nevar zināt. Jāturpina cītīgi strādāt, vēl pietiekami daudz sacensību priekšā, tostarp arī Eiropas čempionāts. Jādod virsū," kaujinieciski noskaņota bija Zirne.

Šosezon kamaniņu sportā atlikuši vēl trīs Pasaules kausa posmi - Vācijas trasēs Altenbergā un Oberhofā, kā arī Sočos Krievijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu