Roberts Bukarts: "Sparta" komandā uzreiz sajutos kā mājās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Roberts Bukarts Prāgas "Sparta" treniņā
Roberts Bukarts Prāgas "Sparta" treniņā Foto: https://twitter.com/HCSpartaPraha

Latvijas hokeja izlases spēlētājs Roberts Bukarts jau uzreiz pēc pārcelšanās uz Čehijas augstākās hokeja līgas komandu Prāgas "Sparta" sajuties gaidīts un kā mājās, uzbrucējs atklāja intervijā vietējiem medijiem.

Vecākais no brāļiem Bukartiem pagājušajā nedēļā tika aizmainīts no Tršiņecas "Ocelārži" vienības uz Prāgas klubu

Jau svētdien Bukarts debitēja savā jaunajā komandā. "Sparta" hokejisti gan savā laukumā ar 1:2 zaudēja Libereces "Bili Tigri" komandai. Latvietis 18 minūšu laikā uz ledus veica divus metienus un bija laukumā abos zaudētajos vārtos, tikdams pie negatīva lietderības rādītāja -2.

Uzreiz pēc spēles Bukarts vietējiem Čehijas medijiem pauda, ka ir pagodināts debitēt komandā tieši spēlē savā laukumā.

"Lieliska halle un fani. Esmu ļoti priecīgs, ka varēju debitēt komandā tieši šajā mačā. Šeit jūtos ļoti gaidīts. Uzreiz sajutos kā mājās," par uzņemšanu jaunajā klubā izteicās Bukarts.

Latvijas hokejists pirms svētdienas mača ar komandu esot aizvadījis vien divus treniņus. Viņš sapratni ar partneriem novērtēja kā labu.

"Vienkārši cenšos spēlēt hokeju. Darīšu visu iespējamo, lai komanda iekļūtu izslēgšanas spēlēs. Regulārajā sezonā vēl atlikušas 14 spēles, jāsāk jau ar uzvaru nākamajā," kaujiniecisks bija Bukarts.

Čehijas čempionāta vadībā ar 76 punktiem 39 spēlēs ir Libereces komanda, bet tālāka ar 75 punktiem 39 dueļos seko Tršiņecas "Ocelārži", savukārt trešā ar 72 punktiem 39 mačos ir Oskara Cibuļska un Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield". Tikmēr Prāgas "Sparta" ar 56 punktiem 38 spēlēs ir devītajā vietā, bet Edgara Kuldas un Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" ar 53 punktiem 39 cīņās atrodas 11.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu