Endijs Marejs: Tagad man ir metāla gūža!

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Endijs Marejs
Endijs Marejs Foto: AFP/SCANPIX

Lielbritānijas tenisistam Endijam Marejam pirmdien veikta veiksmīga gūžas operācija, pēc kuras viņam vairs nevajadzētu izjust sāpes ikdienā, ziņo BBC.

31 gadu vecais Marejs, kurš jau pāris gadus cīnās ar veselības likstām, šosezon grasās noslēgt savu panākumiem bagāto karjeru. Viņš to labprāt izdarītu Vimbldonas čempionātā, tomēr sportists nezina, vai līdz tam vispār spēs izturēt. 

Šīs nedēļas ievadā Mančestrā veiktā gūžas operācija varētu novērst Mareja fiziskās sāpes ikdienā. Sportists pēc pirmdien veiktās operācijas bija priecīgs.

"Tagad man ir metāla gūža! Jūtos nedaudz samocīts, bet ceru, ka tas pieliks punktu manām ikdienas sāpēm," tenisista teikto citē BBC.

Mančestras klīnikas ārsts Makss Fīlijs pauda, ka operācija noritēja veiksmīgi un tai būtu jānovērš Mareja ikdienas diskomforts.

"90-95% pacientu, kam veikta šāda operācija, pēc tam jūtas daudz labāk un vairs neizjūt nekādas sāpes," sacīja Fīlijs.

Viņš gan piebilda, ka neviens viņa pacients pēc šādas operācijas nav mēģinājis profesionāli spēlēt tenisu.

Marejs operāciju veica neilgi pēc zaudējuma "Australian Open" pirmajā kārtā, kur vairāk nekā četras stundas ilgā mačā ar rezultātu 4-6, 4-6, 7-6, 7-6, 2-6 piekāpās spānim Roverto Bautistam-Agutam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu