Džeimss atgriezies "Lakers" treniņos un varētu piedalīties spēlē jau ceturtdien

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Lebrons Džeimss atgriezies Losandželosas "Lakers" komandas sastāvā, un jau ceturtdien viņš varētu piedalīties spēlē pret Losandželosas "Clippers".

Savukārt sestdien "Lakers" paredzēta cīņa pret NBA čempioni Goldensteitas "Warriors".

Kā norādīja "Lakers" galvenais treneris Lūks Voltons, otrdienas spēlē pret Filadelfijas "76ers" vēl nepiedalīsies, bet vēlāka viņa atgriešanās tiks izvērtēta.

Džeimss cirkšņa traumas dēļ nav spēlējis kopš Ziemassvētkiem un kopumā izlaidis 16 spēles. Iepriekš viņš savas karjeras laikā ne reizi traumas dēļ nebija izlaidis vairāk par 13 mačiem.

Tikmēr "Lakers" bez Džeimsa uzrādījusi pieticīgus rezultātus. Komanda ar 26 uzvarām 50 mačos Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, tāpēc to sezonas atlikušajā daļā sagaida cīņa par vietu NBA izslēgšanas turnīrā.

Džeimss pagājušā gada vasarā atstāja Klīvlendas "Cavaliers" komandu un pievienojās "Lakers", ar ko noslēdza četru gadu līgumu. Viņš ir neapšaubāms vienības līderis, jo 34 spēlēs vidēji izcēlies ar 27,3 punktiem, 8,3 atlēkušajām bumbām un 7,1 rezultatīvu piespēli.

Pirms traumas Džeimss tika uzskatīts arī par vienu no galvenajiem pretendentiem uz sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu.

Losandželosas vienība NBA izslēgšanas turnīrā nav spēlējusi jau kopš 2013.gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu