Girgensona pārstāvētā "Sabres" gūst uzvaru NHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Pie uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā otrdien tika latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas tai bija pirmā spēle pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma.

"Sabres" izbraukumā ar 5:4 (3:1, 1:3, 1:0) pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets".

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 13 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku raidījumu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šosezon latvietis 42 mačos izcēlies ar trim vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Otrdienas mača gaitā "Sabres" bija vadībā ar 3:1 un 4:2, tomēr "Blue Jackets" atspēlējās un pirms noslēdzošajām 20 minūtēm tablo vēstīja neizšķirtu 4:4. Uzvaru viesiem no Bufalo nodrošināja Konors Šīrijs, kurš ar precīzu metienu atzīmējās cīņas 43.minūtē.

"Sabres" ar 56 punktiem 49 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, kamēr "Blue Jackets" ar 59 punktiem 49 cīņās šajā konferencē ir septītā.

Bufalo vienība nākamo spēli aizvadīs jau trešdien, kad viesosies pie Dalasas "Stars".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu