Girgensons izceļas ar aktīvu spēka spēli NHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons trešdien izcēlās ar aktīvu sniegumu Nacionālas hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, neglābdams Bufalo "Sabres" komandu no zaudējuma.

"Sabres" viesos ar rezultātu 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) piekāpās Dalasas "Stars" vienībai.

Vienīgie vārti tika gūti spēles devītajā minūtē, kad pēc "Sabres" kļūdas savā aizsardzības zonā Džeimijs Bens nonāca viens pret viesu vārtsargu, kanādietim raidot ripu tīklā.

"Stars" vārtsargs Bens Bišops šajā duelī atvairīja visas 30 "Sabres" hokejistu mestās ripas.

"Centāmies spēlēt vienkārši un tas nostrādāja, taču šajā sezonas nogrieznī nevaram būt gandarīti par šādu rezultātu. Vai nu tu dabū divus punktus, vai paliec bešā," pēc dueļa teica "Sabres" kapteinis Džeks Aikels.

Girgensons šajā mačā uz ledus bija 12 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā veica trīs metienus pa vārtiem, pielietoja piecus spēka paņēmienus, zaudēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Šosezon latvietis 43 mačos izcēlies ar trim vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Sabres" ar 56 punktiem 50 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, kamēr "Stars" ar 54 punktiem 50 cīņās ir septītā Rietumos. "Sabres" no "play-off" zonas šobrīd atpaliek trīs punktus.

Nākamo maču "Sabres" aizvadīs piektdien, kad pret Čikāgas "Blackhawks" uzsāks septiņu mājas spēļu sēriju.

Trešdien debiju NHL piedzīvoja Teodors Bļugers, kurš palīdzēja Pitsburgas "Penguins" komandai savā laukumā ar rezultātu 4:2 (3:0, 1:0, 0:2) pārspēt NHL līdervienību Tampabejas "Lightning".

Girgensons un Bļugers NHL tika draftēti 2012.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu