Par "raudošo puisēnu" dēvētais "Knicks" fans vairs neatbalstīšot Porziņģi (6)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Knicks" kvēlais līdzjutējs Džordans ar Kristapu Porziņģi
"Knicks" kvēlais līdzjutējs Džordans ar Kristapu Porziņģi Foto: https://www.instagram.com/cryingknicksfan/

Viens no kvēlākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" līdzjutējiem, par "raudošo puisēnu" dēvētais Džordans pēc Kristapa Porziņģa došanās uz Dalasas "Mavericks" vienību vairs neatbalstīšot latviešu spēlētāju, vēsta Ņujorkas ziņu vietne "nydailynews.com".

13 gadus vecais Džordans kļuva par savdabīgu tīmekļa slavenību, kad 2015.gadā izplūda asarās uzreiz pēc Porziņģa izvēlēšanas NBA draftā.

Neilgi pēc ceturtdien veiktā darījuma, kurā Porziņģis nokļuva "Mavericks", Džordans sniedza interviju "nydailynews.com".

"Vairs neesmu viņa fans, jo šī rīcība bija necienīga," par Porziņģa izteikto vēlmi pamest "Knicks" sašutis bija Džordans. "Kāpēc gan lai viņš vēlētos pamest Ņujorku? Novēlu viņam veiksmīgu atveseļošanos pēc traumas, bet nesaprotu šādu soli."

Daudzi "Knicks" fani jau pirms oficiālās apjomīgā maiņas darījuma izziņošanas steidzās publiski dedzināt Ņujorkas kluba kreklus ar 6. numuru. No video vietnē "Instagram" noprotams, ka Džordans arī nolēmis darīt tāpat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bye @kporzee ?‍♂️?

A post shared by Jordan The Crying Knicks Fan (@cryingknicksfan) on

Porziņģis neilgi pēc darījuma oficiālas apstiprināšanas savā "Instagram" profilā ievietoja īso stāstu ar melnu fonu, kurā baltiem burtiem bija rakstīts "patiesība nāks gaismā". Šo ierakstu gan basketbolists vēlāk izdzēsa. Džordans attēlu pārpublicēja savā profilā ar piebildi, ka Porziņģis šādu vēstījumu paudis pār viņa galvu līstošo negāciju iespaidā.

Džordana ieraksts sociālās saziņas vietnē "Instagram".
Džordana ieraksts sociālās saziņas vietnē "Instagram". Foto: https://www.instagram.com/cryingknicksfan/

Tikmēr kāds cits līdzjutējs vietnes "YouTube" kanālā "The Entertainah Talkin Sports" izteica savu neapmierinātību ar Porziņģa pārcelšanos uz "Mavericks", nodēvējot Ņujorkas komandā palikušos spēlētājus par "bariņu nīkuļu".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu