Gudro atzīts par NHL janvāra mēneša spožāko zvaigzni

LETA/NHL
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džonijs Gudro
Džonijs Gudro Foto: Reuters/ScanPix

Kalgari "Flames" uzbrucējs Džonijs Gudro atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) janvāra mēneša spožāko zvaigzni, vēsta turnīra rīkotāji.

Tikmēr otrās zvaigznes gods ticis Ņujorkas "Islanders" vārtsargam Robinam Lēneram, bet par trešo labāko atzīts Čikāgas "Blackhawks" uzbrucējs Patriks Keins.

Gudro janvārī 11 spēlēs guva astoņus vārtus un veica desmit rezultatīvas piespēles, būdams mēneša otrs rezultatīvākais spēlētājs līgā. Viņa sniegums palīdzēja Kalgari vienībai pakāpties uz līderpozīciju Rietumu konferencē.

25 gadus vecais amerikānis šosezon 51 spēlē guvis 29 vārtus un veicis 44 rezultatīvas piespēles, būdams ceturtais ražīgākais spēlētājs NHL. Decembrī viņš tika atzīts par turnīra otru spožāko zvaigzni.

Tikmēr Lēners septiņās spēlēs vidēji ielaida 1,73 ripas un atvairīja 93,5% metienu, izcīnīdams vienu sauso uzvaru. "Islanders" veiksmīgo mēnesi noslēdza Metropolitēna divīzijas līderpozīcijā.

27 gadus vecais zviedru vārtsargs šajā sezonā 27 spēlēs vidēji ielaidis 2,02 ripas, kas ir labākais rādītājs līgā, un atvairījis 93,1% metienu. Šosezon trīs spēlēs viņš palicis nepārspēts.

Savukārt Keins janvārī desmit spēlēs guva septiņus vārtus un veica 14 rezultatīvas piespēles, gada pirmajā mēnesī būdams rezultatīvākais spēlētājs NHL. Šosezon viņš 50 spēlēs guvis 29 vārtus un veicis 42 rezultatīvas piespēles, līgā ieņemot piekto vietu.

Karjeras laikā 30 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs guvis 341 vārtus un veicis 558 rezultatīvas piespēles, un jau nākamajā spēlē var sasniegt 900 punktu robežu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu