Lebrons Džeimss: Attiecības ar K.Īrvingu tagad ir labas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss no Losandželosas "Lakers" Ziemeļamerikas medijiem atzinis, ka pēc nesenās telefonsarunas ar bijušo komandas biedru Kairiju Īrvingu abu savstarpējās attiecības ievērojami uzlabojušās.

Īrvings jau otro sezonu pārstāv Bostonas "Celtics", bet Džeimss aizvadītajā vasarā pārcēlās no Klīvlendas "Cavaliers" uz "Lakers". Abu basketbolistu savstarpējās attiecības, vēl spēlējot Klīvlendas klubā, nebija ļoti "siltas", bet tagad situācija esot uzlabojusies.

"Jā, tagad attiecības ir labas. Man patīk, par kādu cilvēku viņš kļūst. Patīk izaicinājumi, kurus viņš pieņem. Vienmēr vēlu viņam visu labāko," Džeimsa teikto citē "complex.com".

Pēdējā laikā arvien skaļāk izskan runas, ka abi basketbolisti jau šovasar atkal varētu apvienoties, šoreiz "Lakers" komandas kreklos. Janvārī Īrvings esot personīgi piezvanījis Džeimsam, lai atvainotos par savu rīcību, kad abi bija komandas biedri Klīvlendā. Viņš nepareizi esot izpratis Džeimsa kā komandas līdera izpausmes.

Džeimss šosezon vidēji mačā gūst 27,2 punktus, izcīna 8,5 atlēkušās bumbas un veic 7,2 piespēles. Savukārt "Celtics" aizsargs Īrvings ik spēlē vidēji izceļas ar 23,8 gūtiem punktiem, 4,9 atlēkušajām bumbām un 7 piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu