Porziņģa darījumā iegūtie basketbolisti ar zaudējumu debitē "Knicks" sastāvā (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvieša Kristapa Porziņģa maiņas darījumā iegūtie basketbolisti svētdien ar zaudējumu debitēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" sastāvā.

"Knicks" svētdien savā laukumā ar rezultātu 84:96 (22:19, 19:23, 21:32, 22:22) piekāpās Memfisas "Grizzlies", savu skatītāju priekšā ciešot jau 14.zaudējumu pēc kārtas, kas ir kluba rekords.

Ņujorkas vienība pašlaik ir NBA vājākā komanda.

Šī bija pirmā reize, kad "Knicks" komandas sastāvā devās no maiņas darījuma ar Dalasas "Mavericks" iegūtie Deandrē Džordans, Deniss Smits juniors un Veslijs Metjūss.

Savukārt pretējā virzienā devās Porziņģis, Tims Hārdevejs juniors, Kortnijs Lī un Trejs Burks, kuri jaunajā komandā vēl nav debitējuši.

Individuāli visveiksmīgāk no debitantiem "Knicks" sastāvā klājās Džordanam, kurš izcēlās ar 12 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām, bet rezultatīvākais mājiniekiem ar 17 punktiem bija Kevins Nokss.

Savukārt "Grizzlies" sastāvā 25 punktus iemeta Maiks Konlijs, kamēr 24 punktus pievienoja spānis Marks Gasols.

Nedēļas nogalē Porziņģis savā sociālā tīkla "Instagram" kontā publicēja ierakstu, kurā norādīja, ka Ņujorkas pilsēta no "Knicks" kluba ir pelnījusi ko labāku, tāpēc aicināja līdzjutējus būt modriem. Tikmēr arī pats klubs nepalika atbildi parādā, spēles laikā ekrānos demonstrējot grafiku, kurā bija norādīts, cik daudz spēļu latvietis izlaidis traumas dēļ, un arī pieminēts fakts, ka pēc 2016/17.gada sezonas viņš nav apmeklējis tikšanos ar "Knicks" vadību.

Plānots, ka pirmdien Porziņģis un pārējie jaunieguvumi preses konferencē tiks prezentēti "Mavericks" atbalstītājiem.

Citā svētdienas mačā Karijs Ērvings izcēlās ar 30 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām, kamēr viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda savā laukumā ar rezultātu 134:129 (31:29, 35:29, 33:35, 35:36) apspēlēja Oklahomasitijas "Thunder".

Vēl "Celtics" rindās ar 19 punktiem atzīmējās Markuss Moriss, kamēr viesus no zaudējuma neglāba kārtējais Rasela Vestbruka "triple-double" - 22 punkti, 16 rezultatīvas piespēles un 12 atlēkušās bumbas.

"Thunder" sastāvā rezultatīvākais ar 37 punktiem gan bija Pols Džordžs.

Uzvaru svētdien guva arī viena no Austrumu konferences līderēm Toronto "Raptors", kas savu skatītāju priekšā ar 121:103 (23:23, 42:28, 32:29, 24:23) uzvarēja Losandželosas "Clippers" vienību.

Mājiniekiem 18 punktus iemeta Kavai Lenards, kamēr Seržs Ibaka pievienoja 16 punktus un 12 atlēkušās bumbas.

Austrumu konferences un visas līgas līderpozīcijā ar 38 uzvarām 51 cīņā ir Milvoki "Bucks", kam ar 38 panākumiem 54 spēlēs seko Toronto "Raptors". Tikmēr Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" ar 28 uzvarām 54 spēlēs ir stabilā sestajā vietā.

Rietumu konferencē vadībā ar 37 panākumiem 52 mačos ir Denveras "Nuggets" un čempione Goldensteitas "Warriors". Savukārt Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" 54 spēlēs guvusi 32 uzvaras, kas tai dod piekto vietu, bet Dalasas "Mavericks" ar 24 panākumiem 52 cīņās ir 12.pozīcijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu