"Super Bowl" čempions Breidijs: Nedrīkstējām ne mirkli atslābt

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Toms Breidijs
Toms Breidijs Foto: EPA/AFI

Nacionālās futbola līgas (NFL) 2019.gada finālmača jeb "Super Bowl" uzvarētāju Jaunanglijas "Patriots" komandas līderis Toms Breidijs pēc spēles uzsvēra, ka Losandželosas "Rams" spēlētāji sezonas kulminācijas mačā neļāva atslābt ne brīdi.

Finālmačā "Patriots" ar rezultātu 13:3 apspēlēja "Rams", abām vienībām aizvadot mazrezultatīvāko "Super Bowl" spēli vēsturē.

Tikmēr "Patriots" un NFL leģenda Toms Breidijs kļuva par pirmo spēlētāju vēsturē, kurš savas karjeras laikā uzvarējis sešos šāda veida mačos. Savu pirmo titulu viņš izcīnīja 2001.gadā, bet visu karjeru pārstāvējis tikai "Patriots" vienību.

"Visas spēles garumā mums vajadzēja "plēsties" par uzvaru. Ne mirkli nevarējām noņemt kāju no gāzes pedāļa. Viņi bija ļoti mobili visās laukuma zonās. Mūsu trumpis bija aizsardzība, kur spēlēja visa komanda," pēcspēles preses konferencē sacīja Breidijs.

Sportists pauda prieku par to, ka spēles liktenis šoreiz neizšķīrās pašā mača galotnē, kā viņš to pieredzējis iepriekš "Super Bowl" cīņās. Breidijs pauda, ka visiem - gan līdzjutējiem, gan "Patriots" komandai - šī uzvara jāizbauda ar kārtīgām svinībām.

Breidijs esot gatavs turpināt spēlēt vēl vismaz vienu sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu