Videls: Man ir kauns par savu un Rīgas "Dinamo" spēli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Līnuss Videls (no kreisās) un Miķelis Rēdlihs
Līnuss Videls (no kreisās) un Miķelis Rēdlihs Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas "Dinamo" hokejisti pirmdien izbraukumā pret Slovākijas klubu Bratislavas "Slovan" spēlējuši briesmīgi, uzskata rīdzinieku komandas uzbrukuma līderis Līnuss Videls.

Rīgas "Dinamo" pirmdien viesos ar rezultātu 1:2 piekāpās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šīs sezonas vājākajai komandai.

Komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns šo maču nodēvēja par sliktāko šosezon Rīgas "Dinamo" izpildījumā.

"Šis rezultāts ir apkaunojošs. Mēs spēlējām briesmīgi. Pretiniekam bija tikai trīs maiņas, viņiem nav iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs. Neskatoties uz to, "Slovan" bija par mums ātrāki, viņi vairāk strādāja, centās. Likās, ka viņi grib iekļūt "play-off", nevis mēs. Tā nedrīkst būt. Man ir kauns par savu un komandas spēli šovakar," kluba mājaslapā intervijā kritiski izteicās Videls.

Rīgas "Dinamo" labā vienīgos vārtus šajā mačā guva Miķelis Rēdlihs, kuram rezultatīvi piespēlēja Videls un Metjū Majone. 

"Mums bija 19 metieni pa vārtiem, bet pēc divām trešdaļām bija tikai 11. Jā, kaut ko viņi nobloķēja, bet kopumā mēs neko neizdarījām. Šī bija viena no svarīgākajām spēlēm. Rezultāts ir ļoti, ļoti slikts," neapmierinātību turpināja paust Zviedrijas hokejists.

Rīgas "Dinamo" patlaban ar 54 punktiem 57 spēlēs ieņem 9. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā. 

No "play-off" zonā 8. pozīcijā esošā hokeja kluba "Soči" rīdzinieki atpaliek 2 punktus, turklāt Rīgas "Dinamo" komanda aizvadījusi par 1 spēli vairāk.

"Mums joprojām ir iespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs. Paši situāciju esam izveidojuši ļoti sarežģītu. Mums ir jāuzvar četras, piecas atlikušās spēles un varam uz kaut ko cerēt. Jā, tas nebūs viegli. Bet mēs to varam. Ir jāatvēsina galva un ar pilnu jaudu jāiet katrā mačā, sevi nesaudzējot," teica Videls.

Izlašu pārtraukumā Rīgas "Dinamo" aizvadīs pārbaudes spēli, trešdien (6. februārī) izbraukumā spēkojoties ar Lielbritānijas valstsvienību.

Savukārt KHL regulārajā čempionātā Rīgas "Dinamo" nākamo maču aizvadīs 11. februārī "Arēnā Rīga" pret vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Somijas klubu Helsinku "Jokerit".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu