Adetokunbo un Jokičs atzīti par NBA aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jannis Antetokunmpo
Jannis Antetokunmpo Foto: Reuters/ScanPix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem Austrumu un Rietumu konferencēs nosaukti Jannis Adetokunbo no Milvoki "Bucks" un Nikola Jokičs no Denveras "Nuggets".

Adetokunbo par nedēļas labāko atzīts sesto reizi sezonā un otro pēc kārtas, bet Jokičs pie šāda pagodinājuma ticis trešo reizi šajā sezonā.

Grieķijas basketbolists Adetokunbo aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs vidēji guva 25,7 punktus, izcīnīja 9,0 atlēkušās bumbas un veica 6,0 rezultatīvas piespēles, kamēr "Bucks" svinēja trīs uzvaras.

Tikmēr serbs Jokičs četros mačos caurmērā iemeta 22,0 punktus, izcīnīja 11,8 bumbas zem groziem un veica 8,0 rezultatīvas piespēles, bet "Nuggets" izcīnīja četras uzvaras.

Austrumu konferencē uz labākā spēlētāja godu pretendēja arī Žoels Embīds no Filadelfijas "76ers", Kairijs Ērvings no Bostonas "Celtics", Nikola Vučevičs no Orlando "Magic" un Trē Jangs no Atlantas "Hawks".

Savukārt Rietumos starp labākajiem bija Dāvja Bertāna komandas biedrs Lamarkuss Oldridžs no Sanatonio "Spurs" un Pols Džordžs no Oklahomasitijas "Thunder".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu