Mourinju piekritis viena gada cietumsodam Spānijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žuzē Mourinju
Žuzē Mourinju Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais Anglijas premjerlīgas futbola kluba Mančestras "United" galvenais treneris Žuzē Mourinju par izvairīšanos no nodokļu nomaksas piekritis viena gada cietumsodam Spānijā, vēsta BBC. 

Tomēr maz ticams, ka slavenajam trenerim nāksies doties cietumā, jo Spānija parasti neīsteno cietumsodus, kas ir īsāki par diviem gadiem. Turklāt Mourinju šādā veidā likumu pārkāpis pirmo reizi. 

Portugāles speciālists iepriekš tika apsūdzēts par 3,3 miljonu eiro nodokļu nenomaksāšanu. Viņš tika apsūdzēts divos noziegumos laika posmā no 2011. līdz 2012. gadam.

Tolaik 56 gadus vecais Mourinju vadīja titulēto Spānijas klubu Madrides "Real". 

Papildus piespriestajam sodam viņam būs jāmaksā vēl divu miljonu eiro soda nauda. Viena gada cietumsodu Mourinju apmainīs pret 182 500 eiro soda naudu, vēsta BBC. 

Līdzīgos skandālos iekūlušies Spānijas granda "Barcelona" zvaigzne argentīnietis Lionels Mesi, brazīlietis Neimars, spānis Ksavi Alonso un portugālis Krištianu Ronaldu, kuram piesprieda 18,8 miljonu eiro soda naudu un 23 mēnešu nosacītu cietumsodu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu