Kivleniekam zaudējums AHL mačā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Matīss Kivlenieks
Matīss Kivlenieks Foto: Edijs Pālens/LETA

Zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā otrdien piedzīvoja latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks.

Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" komanda izbraukumā ar rezultātu 1:3 (0:1, 0:2, 1:0) piekāpās Šarlotas "Checkers".

Latvietis šajā mačā atvairīja 23 no 26 metieniem. Šosezon viņš laukumā devies tikai 13 spēlēs, kurās vidēji savos vārtos ielaidis 3,59 ripas un atvairījis 87,9% metienu.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā sestajā vietā ar 51 punktu 47 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kuras rindās lielāko daļu šīs sezonas spēlējis nu jau uz Nacionālo hokeja līgu izsaukts uzbrucējs Teodors Bļugers.

Savukārt septītā šajā divīzijā ar 47 punktiem 45 mačos ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijā piektā ar 47 punktiem 46 spēlēs ir Klīvlendas "Monsters", kurai ar 47 punktiem 49 cīņās seko arī uz NHL izsauktā uzbrucēja Rūdofla Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators", kamēr pēdējo - astoto - vietu ar 46 punktiem 47 cīņās ieņem uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu