Malkins: Ovečkina panākumu atslēga ir pārliecība par saviem spēkiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Par visu laiku rezultatīvāko Krievijas hokejistu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) kļuvušā Aleksandra Ovečkina panākumu atslēga slēpjas viņa pārliecībā par saviem spēkiem, uzskata hokejista tautietis Jevgēņijs Malkins.

Pašreizējā Stenlija kausa īpašniece Vašingtonas "Capitals" otrdien savā laukumā ar 3:2 pārspēja Vankūveras "Canucks". Šajā spēlē Ovečkins ar rezultatīvu piespēli jau ceturtajā minūtē palīdzēja Tīdžejam Ošī atklāt rezultātu, ar ko bija pietiekami, lai kļūtu par visu laiku rezultatīvāko krievu NHL regulārajā čempionātā.

Ovečkina komandas biedrs Krievijas izlasē, NHL kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Malkins paudis prieku par drauga sasniegto.

"Daļa no viņa panākumiem izcīnīti pateicoties psiholoģijai. Tagad viņam kā akmens no pleciem novēlies - pagājušajā sezonā beidzot izdevās izcīnīt kāroto Stenlija kausu. Pēc šī panākuma viņš spēlē atbrīvotāk, bez liekām darbībām vai nepareizām domām galvā. Tas ietekmē arī fizioloģiski. Ja muskuļi ir atslābināti, viss padodas labāk. Arī nesen sagaidītais ģimenes pieaugums noteikti ļoti palīdz," Malkina teikto citē NHL mājaslapā.

Pašlaik 33 gadus vecā Ovečkina kontā tagad ir 644 vārti un 536 rezultatīvas piespēles jeb 1180 punkti 1055 mačos, kamēr iepriekšējais rekordists Sergejs Fjodorovs savulaik iekrāja 483 vārtus un 696 rezultatīvas piespēles jeb 1179 punktus, taču viņš aizvadīja par 193 spēlēm vairāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu