Arī Latvijas sieviešu hokeja izlase devusies uz Dienvidkoreju

LHF
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas izlases hokejistes
Latvijas izlases hokejistes Foto: lhf.lv

Ceturtdien, 7.februārī, Latvijas sieviešu nacionālā hokeja valstsvienība izlidoja uz Dienvidkoreju, kur piedalīsies "Olympic Legacy Cup" turnīrā.

"Olympic Legacy Cup" dāmu turnīrs startēs no 9.līdz 12.februārim. Šajā turnīrā startēs Ungārijas izlase, Dienvidkoreja un Latvija.

Latvijas sieviešu komanda pirmo maču aizvadīs 9.februārī (plkst. 10.00 pēc Latvijas laika), spēkojoties ar mājiniecēm Dienvidkoreju. Nākamā spēle mūsu izlasei paredzēta 11.februārī, plkst. 12.30 ar Ungārijas komandu.

Turnīra finālā spēlēs izlases, kas apakšgrupā izcīnīs pirmo un otro vietu. Trešās vietas ieguvējai turnīrs būs noslēdzies.

Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Miks Golubovičs sastāvā iekļāvis 2 vārtsardzes, 7 aizsardzes un 11 uzbrucējas.

Atgādināsim, ka Latvijas vīriešu izlase "Olympic Legacy Cup" turnīrā jau aizvadījusi divas spēles, kur ar 6:2 apspēlēja Dienvidkoreju, bet ceturtdien ar 6:3 uzveica Japānu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu